BETINGELSER

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere.

Prisene gjelder kun ved bestilling i nettbutikk. Vi reserverer oss for enderinger i pris og eventuelle skrivefeil.

For å kunne handle på www.oygardenimport.no må du ha fylt 18 år.

Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en orderebekreftelse pr. e-post med all informasjon. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelse er i overensstemmelse med bestillingen.

Alle bestillingene leveres kun til hele fastlands-Norge og belastes i Norske Kroner (NOK). Ved bestilling til Jan Mayen eller Svalbard gjelder andre betingelser og det må tas kontakt per telefon eller e-post for en eventuell avtale før noen bestilling utføres.

Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje, miljøavgift m.m.

Øygarden Import tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at bilde-/ skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp, melder du dette til via e-post. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og produkten må være i originalemballasjen. Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Å benytte seg av angrerett, og å ikke hente ut en ordre, er ikke det samme.

I forbindelse med din bestilling kommer vi til å registrere opplysninger om deg. Vi beholder og bruker disse opplysningene for å kunne levere de produkter vi tilbyr, samt for kundeservice, fakturering og administrasjon. Vi forplikter oss til å håndtere disse opplysningene konfidensielt og i samsvar med personvernloven.

 

FRAKT OG LEVERING

Øygarden Import benytter seg av Bring/Posten som transportør. Forsendelsen leveres normalt i løpet av 1-3 virkedager (4-5 i noen tilfeller). Meldingen om ankommet pakke sendes til mottakers e-post eller som SMS hvis du har valgt å legge inn ditt mobilnummer. Man har to ukers frist til å hente pakken sin på sitt nærmeste postkontor. Gjør man ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglement. I tillegg, vil man bli fakturert for fraktkostnadene.

Ordre over 499,-, sendes fraktfritt, ordre under 500,-, har en fast frakt på 59,-.